До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про пологи герцогині Кембриджської

Незважаючи на те, що раніше в пресі можна було зустріти інформацію про те, що герцогиня Кембриджська збирається народжувати третю дитину в домашніх умовах, а також про пологи під гіпнозом, якому вже терміново навчаються медсестри в госпіталі Святої Марії (саме тут з'явилися на світ принц Джордж і принцеса Шарлотта), дружина принца Вільяма надала перевагу природним пологам, під наглядом кваліфікованого медичного персоналу в приватному крилі "Ліндо", в госпіталі Святої Марії.

Також відомо, що новонароджений отримає титул принцеси або принца і буде п'ятим в черзі на британський престол. Поки стать дитини не відома (до речі, навіть батьки вирішили не дізнаватися про те, хто народиться), у Великобританії щосили роблять ставки на майбутнє ім'я дитини. Чимала частина британців голосували за ім'я Аліса, якщо народиться дівчинка і за Філіпа, якщо буде хлопчик. Так чи інакше, але ім'я третьої дитини герцогів Кембриджських традиційно оголосять через два дні після появи на світ.

Реклама

Перший вихід до преси з новонародженим, як правило, відбувається уже через декілька годин після пологів. Для цього в госпіталь прибуває особистий перукар Кетрін – Аманда Кук Такер. Ось уже кілька років Аманда відповідає за зачіски і стиль герцогині, а якщо вже вона прибула в госпіталь Святої Марії, то до "виписки" залишилося точно всього пару годин.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.