До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Буде спекотно: бекстейдж "ковбойської" зйомки янголів Victoria's Secret

13 янголів, два фотографи, екіпаж з-понад сотні осіб, один з найкасовіших режисерів нашого часу Майкл Бей (фільми "Трансформери: Час Вимирання", "Армагеддон", "Перл-Гарбор") і ранчо за 80 мільйонів доларів – "ніхто не влаштовує свято так, як це робить команда Victoria's Secret" – стверджує директор з маркетингу Victoria's Secret Ед Разек.

Майкл Бей з частиною команди янголів Victoria's Secret

Знімальна локація команди Victoria's Secret й справді нагадувала радше підготовку до великого свята та веселощів, ніж зйомку рекламної кампанії Victoria's Secret Holiday 2017, а за кадром працювали найбільш зіркові візажисти та стилісти – Хунг Ваннго, Кароліна Гонсалез, Дієго да Сільва та Гаррі Джош.

Реклама

У якості знімального майданчику команда бренду проінспектувала локації гірськолижного курорту Аспен в Колорадо й вибрала найкрасивіші з них. І в сонце, й у дощ, Лілі Олдрідж, Ельза Госк, Сара Сампайо, Жозефін Скрівер, Алессандра Амбросіо та інші янголи три дні позували перед камерами фотографів в мереживній білизні, шкіряних ковбойських гамашах й капелюхах. Серед них – і Кендіс Свейнпол, яка нарешті повернулася до роботи після народження сина з ідеальною, як до вагітності, фігурою. Нижче – все, що команда Victoria's Secret знімала в своїх Instagram'ах і все, що залишилося за кадром.

<b>VSholiday17</b>

Читайте також:

Літні бьюті-секрети "янголів" Victoria's Secret

6 фитнес-идей: любимые тренировки моделей на свежем воздухе

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.