До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велика сцена: Бейонсе в Riccardo Tisci for Burberry

Не тільки вбрання Balmain одягає Бейонсе на свої виступи. ЇЇ співпраця з Ріккардо Тіші також продовжується. Так, для концерту на стадіоні NRG у своєму рідному Х'юстоні, штат Техас, співачка обрала зшите на замовлення і щедро декороване кристалами боді Riccardo Tisci for Burberry. Нагадаємо, що дебютний показ дизайнера відбувся 18 вересня у межах Тижня моди в Лондоні.

Бейонсе на концерті в Х'юстонs

Це вже друга співпраця Ріккардо Тіші з Бейонсе. Перший образ можна було побачити на її концерті в Нью-Джерсі на початку серпня. Тоді на виступ в рамках світового турне Beyoncé's On the Run II співачка також одягла спеціально створений костюм Burberry. Куртка, боді, сонцезахисні окуляри і ботфорти були зроблені з використанням класичного принта бренду.

Реклама
Бейонсе на концерті в Х'юстоні

Для концерту в Х'юстоні Тіші створив більш розкішний ансамбль, точно за індивідуальним замовленням, що складалося з білого плаща довжиною до підлоги і боді, вишитого кристалами і перлами. До нього були підібрані білі ботильйони на підборах.

Бейонсе на концерті в Х'юстоні

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.