До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Беатріс Борромео стала мамою вдруге

Новонароджений правнук Грейс Келлі стане десятим у черзі на княжий трон Монако.

П'єр Казірагі і Беатріс Борромео

Відразу після того, як британська королівська сім'я відсвяткувала весілля принца Гаррі і Меган Маркл в ці вихідні, в монаршій родині Монако привітали нового члена. П'єр Казірагі, син принцеси Кароліни, і його дружина Беатріс Борромео стали батьками вдруге. За даними журналу People, в понеділок, 21 травня, у пари народився син.

Реклама

Хлопчика назвали Франческо Карло Альберт – можливо, як данину дядькові П'єру, правлячому князю Альберту II. Новонароджений малюк стане десятим у черзі на княжий трон. Подружжя також виховує старшого сина Стефано, який народився в лютому 2017 року.

Покійна Грейс Келлі – прабабуся Франческо. Американська актриса була дружиною принца Реньє III, матір'ю принцеси Кароліни і бабусею П'єра Казірагі, тата Франческо.

Грейс Келлі і принц Реньє III в день свого весілля

30-річний П'єр Казірагі і 32-річна Беатріс Борромео пов'язали себе узами шлюбу 2015 року, не однією, а двома церемоніями. Про вагітність Беатріс стало відомо лише два місяці тому, коли вона відвідала щорічний Бал Троян в Монако.

П'єр Казірагі і Беатріс Борромео

Ще минулого місяця в монаршій сім'ї Монако вітали сина брата П'єра, Андреа Казірагі, і його дружину, Тетяну Санто-Домінго. Малюк з'явився на світ всього за кілька днів до народження принца Луї, третьої дитини в родині принца Вільяма і Кейт Міддлтон. Хлопчика називали Максиміліан Реньє, в честь їх покійного прадіда принца Реньє III. Він випереджає свого новонародженого двоюрідного брата Франческо, як сьомий в черзі на трон.

Принцеса Каролін з Ганновера (мама Андреа і П'єра), Саша Казірагі, Андреа Казірагі, Індія Казірагі і Тетяна Санто-Домінго

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.