До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ася Мхітарян і Дмитро Євенко знову у списку BoF 500

Другий рік поспіль в список найвпливовіших людей в сфері моди BoF 500 за версією видання The Business of Fashion потрапили Ася Мхітарян і Дмитро Євенко, засновники Asthik Group і Ienki Ienki. "Українська впливова пара стає головними модними бізнесменами у себе в країні", – прокоментували подію представники BoF 500.

Ася Мхітарян і Дмитро Євенко

Asthik Group, яка контролює мультибрендовий магазин Asthik, онлайн-магазин asthik.com, київські бутіки Valentino і Agent Provocateur, торговельні простори в київському ЦУМі, а також онлайн-журнал Buro 24/7 Україна, фігурує в списку BoF 500 поряд з такими ритейлерами, як американський Barneys, британський Browns, французький The Broken Arm, італійські Luisa Via Roma і Antonia. Український бренд Ienki Ienki, заснований Дмитром Євенком, тільки за останній рік набув 155 нових ритейлерів і тепер представлений в 315 магазинах по всьому світу.

Реклама

У рейтинг 2018 року потрапила ще одна представниця України – Ольга Курищук, українка за національністю, яка зараз живе і працює в Лондоні. Саме вона заснувала журнал 1 Granary і платформу VOID, яка допомагає молодим талантам з області моди знайти роботу в модній індустрії. 2018 року Business of Fashion представив свій рейтинг вшосте (вперше найвпливовіших оголошували 2013 року). Професійний рейтинг BoF 500 щорічно збирає імена дизайнерів, стилістів, директорів модних брендів, ритейлерів, моделей, муз, журналістів, які мали найбільший вплив на модну індустрію за минулий рік. Список складають попередні учасники BoF 500, на основі статистики і аналітики від експертів Business of Fashion.

Обкладинка другого номера друкованої версії 1 Granary

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.