До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі опублікувала фото зі своєї подорожі до Львова

Голлівудська акторка та посолкиня доброї волі ООН Анджеліна Джолі поділилася враженнями від відвідування Львова. У своєму Instagram зірка опублікувала фото із зустрічі з дітьми та показала "особливий камінь" — шматочок снаряда, який знайшла українська дівчинка.

"У Львові мені показали „особливий камінь", що його знайшла маленька дівчинка. Вона гралася ним і навіть не розуміла, що камінь насправді був уламком бомби. У вашій долоні він відчувається нерівним і важчим, ніж міг здаватися. Його блиск і незвичайність, напевно, привернули увагу дитини.

Реклама

Коли бомба або снаряд вибухають, гострі уламки важких металів розриваються в тілах тих, хто опинився поблизу точки удару. У багатьох дітей, що перебували на вокзалі в Краматорську під час вибуху, нещодавно усували уламки – важкий і болісний процес. Фрагменти, що потрапили близько до життєво важливих органів, занадто небезпечні для усунення, тому залишилися всередині деяких дітей.

Це шкода без жодного сенсу, що виходить за межі фізичної травми до емоційних і психічних проявів травми. Боротьба за припинення війни, якої зазнала Україна, — це перегони за щоденне обмеження кількості вбитих, поранених, переміщених та травмованих", – написала Джолі у своєму Instagram.

Фото: @angelinajolie

Нагадаємо, минулого тижня посолкиня доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі прибула до України. Під час свого візиту до Львова вона завітала на волонтерську кухню благодійної організації World Central Kitchen, відвідала дітей, які постраждали від ракетного удару на вокзалі в Краматорську, поспілкувалася з волонтерами й поговорила на залізничному вокзалі з людьми, яким вдалося виїхати із зон активних бойових дій, а також завітала до навчально-реабілітаційного центру "Гармонія" в місті Борислав на Львівщині.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.