До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 румунських топмоделей, про яких варто знати

Ми вже згадували польських і чеських топмоделей, які полонили світ моди. Сьогодні vogue.ua розповідає про топмоделей Румунії, яких варто знати.

Діана Молдован

Вік: 35

Реклама

Зріст: 176

Інстаграм: 34К

Діана Молдован народилася в румунському місті Сфинту-Георге. У 2006 році дівчина підписала контракти з двома модельними агенціями-гігантами – Storm Management у Лондоні та IMG у Нью-Йорку. Відтоді вона неодноразово зʼявлялася на обкладинках Vogue Germany, Vogue Spain, Numero та Spur. Окрім цього, за свою модельну карʼєру Діана представляла на подіумі такі бренди, як Jacquemus, Chanel, Dolce&Gabbana, Gucci, Dior, Chloé, Emilo Pucci, Mugler, Giorgio Armani та багато інших. Діану Молдован також номінували на премію "Модель року" за версією models.com у 2014 році.

Катрінел Менгіа

Вік: 36

Зріст: 177

Інстаграм: 1.2М

Катрінел Менгіа, відома також як Катрінел Марлон, розпочала свою карʼєру у 2001 році. Катрінел брала участь у конкурсі Ford Supermodel of the World і посіла друге місце. Цей результат відразу зробив її популярною у світі моди. Згодом топмодель дефілювала для найгучніших модних імен, зокрема й Giorgio Armani. Після уроків акторської майстерності у 2011 році Катрінел зняла свій короткометражний фільм "Обіцянка", а вже за рік стала головною героїнею у фільмі "Ідеальне місто" режисера Луїджі Ло Кашіо.

Андрея Діакону

Вік: 31

Зріст: 179

Інстаграм: 136К

Андрея Діакону — одна з найпопулярніших румунських моделей. Вона неодноразово зʼявлялася на обкладинках журналів з Франції, Румунії, Росії, Іспанії, Бразилії, Америки та Швейцарії. Андрея вперше знялася для французького Vogue у віці 21 року для лютневого номера 2013. Модель також є обличчям Gucci, Dolce&Gabbana і Belstaff, де у 2014 році брала участь у зніманні весняно-літньої рекламної кампанії разом з Девідом Бекхемом. У портфоліо моделі — найгучніші модні імена: від Prada i Chanel до Versace й Balmain.

Діана Дондое

Вік: 39

Зріст: 177

Діану Дондое помітив румунський модельний скаут Джані Портманн у Бухаресті. У її творчому багажі — рекламні кампанії для Chanel, Miu Miu, Prada, Moschino, Balenciaga; обкладинки французького, японського та іспанського Vogue, а також найперша обкладинка видання WSJ. У 2009 році Дондое знялася в документальному фільмі про моду Picture Me: A Model's Diary, де режисер Оле Шелл задокументував карʼєру моделі Сари Зіфф.

Аліна Пушау

Вік: 40

Зріст: 177

Інстаграм: 45К

Аліна Пушау почала працювати моделлю після того, як перемогла в конкурсі Elite Model Look 1998 року. Вона була "ангелом" Victoria's Secret, а також брала участь у рекламних кампаніях таких брендів, як GAP, JCPenney і Pepe Jeans. Нині Аліна продовжує кар’єру моделі, а, окрім цього, спробувала себе в музичній сфері (у 2008 році вона випустила дебютний сингл і музичне відео під назвою When You Leave (Numa Numa)) та в індустрії кіно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.