До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 нові весняні образи Гейлі Бібер

"Цього року я вирішила спробувати різні речі, до прикладу, трохи вийти за межі своєї зони комфорту в тому, як одягаюся", — раніше розповідала Гейлі Бібер британському Vogue. "Вочевидь, я завжди буду дівчиною, якій подобається носити великі джинси, маскулінні пальта і величезні куртки, це всього лише частина мого стилю томбой. Але я також надихаюся Ріанною щодо її стилю — я думаю, що вона раз у раз влучає просто в ціль". Дотримуючись своїх слів, модель і трендсеттер Гейлі Бібер, чиїм гардеробом зараз керує стиліст Мейв Рейлі, показує ідеальні весняні образи. За останні 2 дні вона з'явилася в чотирьох стильних образах на вулицях Нью-Йорка — від повсякденного ансамблю з деніму до вечірнього виходу в довжині міні.

Гейлі Бібер

Для свого першого виходу Гейлі зробила ставку на чорні брюки Bottega Veneta і укорочений топ Akire, тим самим розділивши з Емілі Ратаковскі титул королеви кроп-топів нового покоління. Бібер доповнила вбрання фіолетовою сумкою Pouch авторства Деніела Лі і шкіряним плащем з колекції Courreges осінь-зима 2021/2022. Тим часом сандалі Femme надали образу додаткової привабливості і легкості.

Реклама
Гейлі Бібер

Як другий образ, Бібер вибрала сірий брючний костюм трендового фасону в поєднанні з кросівками Aimé Leon Dore X New Balance і бейсболкою Freedom of Space, які надали діловому образу невимушеності. Гейлі завершила свій вихід з допомогою простої білої футболки, кремової сумки Advene і лаконічних золотих сережок-кілець.

Гейлі Бібер

Бібер має кілька блейзерів з квадратними плечима, і чорний шкіряний варіант Acne Studios — один із них. Модниця надягла його з чорною мінісукнею Bec + Bridge і простими сандалями Giuseppe Zanotti — в такому вбранні Гейлі точно могла б вирушити на літню нічну вечірку. Щодо аксесуарів, то її образ завершили зелена сумка Pouch від Bottega Veneta і сонцезахисні окуляри Gentle Monster.

Гейлі Бібер

Для образу вихідного дня Бібер додала до свого барвистого кардигану Ashley Williams, джинсів вільного крою Acne Studios і високих кросівок Nike Jordan, шкіряний капелюх-відро Prada. Дівчина також змінила свої звичні сонцезахисні окуляри на модель Saint Laurent, проте зелена сумка-пельмень Bottega Veneta залишилася при ній.

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.