До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 весільні сукні Valentino Гарлі Вієра-Ньютон

Модний діджей Гарлі Вієра-Ньютон, яка зараз пробує свої сили і в дизайні одягу – сукні-халати в дусі 1940-х її бренду HVN носять Селена Гомес і Дженніфер Гарнер, вийшла заміж. Відбулася церемонія шлюбу в Нью-Йорку, а свій образ наречена довірила сукням Valentino. Їх у неї було відразу три.

Гарлі Вієра-Ньютон

"Я обожнюю Valentino, їх вбрання – це просто мрія. У них одночасно поєднується елегантність і ніжність. Тим паче, що мені підходить їхній крій – кожен раз в плаття Valentino відчуваю себе принцесою", – розповіла Гарлі Вієра-Ньютон vogue.com.

Реклама

Так, для церемонії шлюбу Гарлі вибрала мереживне плаття з ефектом макраме з колекції весна-літо 2013. За словами дівчини, її привабив у ньому простий і зрозумілий силует з цікавою фактурою водночас.

На святковому обіді наречена вже з'явилася у сукні з колекції Pre-Fall 2013. Частка урочистості йому була додана за допомогою тіари і перлів Miu Miu, клатчу Charlotte Olympia і пари великих діамантів De Beers.

На фінальній вечірці наречена з'явилася перед гостями вже в міні-сукні з колекції Resort 2017. Посилити wow-ефект від образу їй допомогла вінтажна шуба, знайдена в одному з магазинів Лос-Анджелеса. Як діджей зі стажем, Вієра-Ньютон знає, як запалити будь-яку вечірку, навіть, коли це твоє весілля.

За матеріалами: vogue.com (фото – Amanda Jasnowski Pascual)

Читайте також:

На замітку: 100 весільних суконь знаменитостей

15 суконь, заради яких варто вийти заміж

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.