До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

25 модних образів Гвен Стефані з 1990-х

3 жовтня свій день народження святкує одна з головних попзірок 1990-х Гвен Стефані — солістка групи No Doubt, гіт якої Don't Speak став одним із головних треків останньої декади ХХ століття. Проте не лише музика приваблювала до Гвен натовпи шанувальників — її яскраві образи викликали не менше пожвавлення в їхніх лавах, а сама артистка із задоволенням підігрівала цю цікавість.

3 октября родилась певица Гвен СтефаниГвен Стефані

Стефані легко змінювала відтінки волосся — від холодного блонду до неоново-рожевого або блакитного. Стиль її одягу був не менш упізнаваним — на сцені співачка любила виступати в коротких зручних топах і широких штанах з низькою талією, сміливо носила різноманітні шуби, іноді згадувала про популярний у 1990-х мінімалізм і нерідко захоплювалася азійськими орієнтальними мотивами. При всьому цьому розмаїтті Гвен Стефані була щиро віддана своєму б'юті-образу, який став канонічним — брови-ниточки, практично невидимі очі та насичені губи, червоні або коричневі. Його повторювали дівчата з усього світу, не забуваючи прикрашати лоб, як їхня улюблениця. На честь дня народження співачки згадуємо її найяскравіші образи з 1990-х.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.