До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 років у фотографіях: хронологія відносин Дженніфер Лопес та Бена Аффлека

Небагато історій так само цікаві, як відносини знаменитостей, які знову й знову відновлюються. Так, наприклад, сьогодні стало відомо, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек одружилися під час інтимної церемонії в Лас-Вегасі минулими вихідними. Це була, мабуть, найчарівніша історія відродження відносин. Зустрівшись на знімальному майданчику фільму "Джильї" наприкінці 2001 року, Лопес та Аффлек спершу були друзями, потім вирішили побратися, планували весілля, але розлучилися. Аффлек одружився з Дженніфер Гарнер, а Лопес — з Марком Ентоні. Обоє розпочали нові відносини впродовж року після розриву в січні 2004 року. Через два десятиліття й два розлучення вони відновили стосунки за тиждень у Монтані торік у травні. Цього разу бурхливий роман закінчився весіллям. Vogue.ua згадує їхню голлівудську історію кохання, що створювалася впродовж 20 років.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес
2001: Вони зустрілися

Попзірка Дженніфер Лопес і "золотий хлопчик" Голлівуду Бен Аффлек зустрілися на зніманні фільму "Джильї". Тоді Лопес була одружена зі своїм другим чоловіком Крісом Джаддом. Дженніфер і Бен називають одне одного лише близькими друзями й колегами по зніманню, але, звісно, ходять чутки про романтичні стосунки.

Реклама
Бен Аффлек і Дженніфер Лопес
Квітень 2002 року

Аффлек розміщує рекламу на всю сторінку в журналі Trade Magazine, щоб зробити комплімент Лопес, дивуючи всіх. "Для мене було честю і великою насолодою працювати з тобою", — ідеться в оголошенні. "Мені б хотілося, щоб мені пощастило знятися в усіх наших фільмах разом". Підпис: "З любов’ю, повагою та вдячністю, Бен Аффлек". Нічого схожого на трохи дружнє обожнювання. "Флірт за допомогою реклами на всю сторінку", — пише New York Times.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек
24 липня 2002 року

Лопес та Аффлек цілуються й обіймаються на вечірці-сюрпризі з нагоди 33-річчя Дженніфер, підтверджуючи романтичні стосунки. За два дні після цього Лопес подала на розлучення з чоловіком Крісом Джаддом, з яким вже місяць як розійшлася. Аффлек і Лопес завжди стверджували, що нічого поганого не сталося до розриву шлюбу.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес
Листопад 2002 року

Упродовж наступних чотирьох місяців вони кілька разів зустрічалися й швидко стали популярною голлівудською парою. У серпні журнал People заплатив не менш як 75 000 доларів за дев’ять фотографій, на яких Лопес і Аффлек їдуть у кабріолеті Bentley, зокрема на одній з них вони цілуються. 5 листопада 2002 року в ефір вийшов кліп "Jenny from the Block" з Аффлеком у головній ролі. На одному кадрі пара сидить на яхті – сцена, яку вони пізніше відтворять, викликаючи хайп у соціальних мережах у перші дні свого возз’єднання.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек

У листопаді, приблизно через пів року після статусу "просто друзі" пара заручилась. Аффлек освідчується Лопес у будинку своєї матері в Бостоні та дарує каблучку з рожевим діамантом завважки 6,1 карата за 2,5 мільйона доларів.

Каблучка Дженніфер Лопес
Липень 2003 року

Повідомляється, що Аффлек відвідував стриптиз-клуб, що викликало чутки про зраду й розлучення, але Дженніфер і Бен Лопес заперечують ці події та не надають пояснень.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек
13 вересня 2003 року

Лише за день до довгоочікуваного весілля Лопес і Аффлек зробили спільну заяву й відклали церемонію. "Через надмірну увагу ЗМІ навколо нашого весілля ми вирішили перенести дату", — йшлося в заяві. "Коли ми серйозно думали про те, щоб найняти трьох окремих "удаваних наречених" у трьох різних місцях, ми зрозуміли, що щось пішло не так. Ми почали відчувати, що дух найщасливішого дня в нашому житті може бути скомпрометовано. А день, що мав бути радісним і священним, може бути зіпсований для нас, наших сімей і наших друзів".

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес
23 січня 2004 року

Лопес офіційно припиняє чутки й стосунки. Її представник сказав Associated Press: "Я підтверджую повідомлення про те, що Дженніфер Лопес розірвала заручини з Беном Аффлеком. У цей важкий час ми просимо вас поважати її приватність".

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес
2004: Антракт

У березні 2004 року відбулася прем’єра фільму "Дівчина з Джерсі", другої спроби пари стати кінозірками. Чутки про побачення й далі циркулюють, та Лопес і Аффлек не пов’язані остаточно впродовж більшої частини наступного десятиліття, і врешті-решт пішли далі.

Дженніфер Лопес
5 червня 2004 року

Лопес виходить заміж за Марка Ентоні, з яким вона вперше побачилася в 1999 році після їхньої співпраці над піснею No Mes Ames. "Ми думали, що це те, куди все мало привести, щоб ми були разом", — написала Лопес у своїй книзі "Справжнє кохання" 2014 року. "Увесь душевний біль і біль мого нещодавнього розриву не могли бути даремними, чи не так? Можливо, мені довелося пережити погане, щоб я змогла опинитися з людиною, з якою мені судилося бути весь час".

Марк Ентоні і Дженніфер Лопес
23 жовтня 2004 року

Аффлек відроджує Бенніфер, але з іншою Джен. Він уперше з’являється на публіці з Дженніфер Гарнер, а згодом скаже, що вони закохалися у 2002 році, тоді як обидва були в інших стосунках. Вони одружуються в червні 2005 року. Минає понад десять років. Аффлек і Лопес мають дітей від своїх партнерів.

Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер
2021: возз’єднання

І настає несподіване возз’єднання! Публіка вперше за 17 років побачила Аффлека й Лопес, коли вони подорожували до будинку Лопес у Лос-Анджелесі. У травні 2021 року вони проводять тиждень разом у Монтані й повертаються до Лос-Анджелеса 8 травня. Ці двоє таємно зустрічаються впродовж місяця, перш ніж їх помітили разом на побаченні в Nobu 13 червня 2021 року.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес
24 липня 2021 року

Лопес проводить свій день народження з Аффлеком і ділиться фотографіями, які надзвичайно нагадують ту вечірку 2002 року. Нині 52-річна зірка ділиться каруселлю в Instagram, зокрема й фотографією, на якій вони з Аффлеком цілуються.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес
10 вересня 2021 року

Аффлек і Лопес завершують літо разом на Венеційському кінофестивалі, на їхній першій червоній доріжці після возз’єднання.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес
13 вересня 2021 року

За три дні вони відвідують Met Gala разом. Вони роблять фотографію з поцілунком, яка викликає бурю емоцій у шанувальників.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес на Met Gala
8 квітня 2022 року

Лопес оголошує через свій сайт On the J.Lo, що вони з Аффлеком знову заручені. У короткому відео вона зі сльозами дивиться на перстень із зеленим діамантом на своєму пальці, а на задньому тлі грає уривок з пісні з її шепотом "ти ідеальний". Кліп з її пісні "Dear Ben" було випущено в перший рік їхніх стосунків.

Дженніфер Лопес
Липень 2022

Під час інтимної церемонії в Лас-Вегасі цими вихідними пара одружилася й нарешті розпочала новий етап своїх стосунків. "Мені так пощастило, я щаслива й пишаюся бути з ним, — сказала Лопес про Аффлека на початку цього року. — Це прекрасна історія кохання, адже ми отримали другий шанс… Я почуваюся дуже щасливою і тішуся, що перебуваю в щасливих і повних стосунках, і я хочу зробити все можливе, щоб захистити їх та зберегти в безпеці".

Весілля Бена Аффлека й Дженніфер Лопес

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.