До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

30 образів супермоделей з 1990-х, які актуальні нині

Як відомо, мода має циклічний характер. Те, що було в тренді 10, 20, 30 або 40 років тому, легко може повернутися в гардероби вже тепер. Так сталося і з головними тенденціями 1990-х, які активно демонстрували найпопулярніші супермоделі того часу. Вільні брючні костюми, укорочені топи, куртки-бомбери, джинси прямого крою, шкіряні жакети, сукні на бретельках, відкрита спина, шовкові спідниці, довжина міні, сумки-багети та взуття з квадратним носком були головними фаворитами модниць удень на вулицях і на вечірках вночі.

Крісті Тарлінгтон, 1990

Легендарні топмоделі, краса яких полонила мільйони чоловічих сердець, мали не тільки гарне тіло та привабливу зовнішність, а й чудове почуття смаку. Крісті Тарлінгтон обожнювала брючні костюми з чоловічого плеча й сексуальні мініспідниці з топами, Кейт Мосс вибирала елегантні сукні з відкритою спиною, блискучі міні й базові джинси з білими топами, Сінді Кроуфорд була прихильницею шкіряних жакетів і суконь-халтерів, Тайра Бенкс експериментувати із сукнями з незвичними вирізами, а Лінда Євангеліста приміряла укорочені жакети. Vogue.ua зібрав 30 образів супермоделей з 1990-х, які актуальні нині.

Реклама

<b>супермодели 1990-х тренды</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.