До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 зірок, які чекають на дитину в 2021 році

Справжній бебі-бум уже трапився цьогоріч, але чимало знаменитостей ще готуються стати батьками. Розповідаємо про тих, кому тільки належить відкрити для себе цей світ найближчим часом.

Розі Хантінгтон-Вайтлі

Розі Хантінгтон-Вайтлі поділилася радісною звісткою в Instagram. Британська модель і її бойфренд Джейсон Стетхем чекають на другу дитину. У пари вже є син Джек, якому в червні виповнилося 4 роки.

Реклама
Фріда Пінто

У 36 років актриса Фріда Пінто оголосила, що очікує на першу дитину від свого партнера, фотографа Корі Трана, восени 2021 року.

Ешлі Грем

Мати маленького Ісаака Ешлі Грем оголосила через Instagram, що чекає на другу дитину від свого чоловіка Джастіна Ервіна. Він зробив чудовий знімок своєї дружини, яким вона поділилася зі своїми шанувальниками, показуючи своє тіло: "Минулий рік був сповнений крихітних сюрпризів, великих неприємностей, знакових починань і нових історій. Я лише починаю осмислювати, що ця наступна глава означає для нас".

Карді Бі

Сюрприз! На врученні премії BET Awards Карді Бі поділилася радісною новиною: вона чекає на другу дитину від репера Offset. Співачка продемонструвала свою статуру в чорному комбінезоні з прозорою вставкою на животі. У пари вже є донька Калче, якій скоро виповниться три роки.

Емілі ДіДонато

Емілі ДіДонато оголосила гарну новину на своєму Youtube-каналі й в ексклюзивному інтерв'ю журналу People: вони з чоловіком Кайлом Петерсоном чекають на першу дитину. Хоча 30-річна супермодель дізналася хороші новини ще в грудні, вона почекала до червня 2021 року, аби оголосити новини разом зі статтю дитини: вони чекають на дівчинку дуже скоро.

Принцеса Беатріс

Після того, як весілля було відкладено через пандемію й відбулося 17 липня 2020 року на дуже невеликий церемонії, принцеса Беатріс і Едоардо Мапелло-Моцці оголосили, що чекають на свою першу дитину, через заяву Букінгемського палацу: "Її Королівська Високість принцеса Беатріс і пан ​​Едоардо Мапелло-Моцці дуже раді повідомити, що вони чекають на дитину восени цього року. Королева була поінформована, і обидві сім'ї раді цій звістці". Оголошення було зроблено 19 травня, в день третьої річниці весілля Меган Маркл і принца Гаррі.

Клара Беррі

Французька модель оголосила 19 травня, що чекає на першу дитину. Кларра і KJ Apa були парою з 2019 року і тепер готуються стати батьками у віці 27 і 23 років відповідно.

Крістен Данст

38-річна актриса розсекретила свою вагітність на обкладинці журналу W. Актриса чекає на другу дитину від Джессі Племонса. Вони познайомилися в 2016 році на зйомках серіалу "Фарго", одружилися в 2017-му і з травня 2018 року є батьками сина Еннісома.

Джорджія Фаулер

Серед моделей Victoria's Secret також з'явилася нова майбутня мама. Після Ельзи Хоск, Ромі Стрейд і Карлі Клосс настала черга Джорджії Фаулер оголосити, що вона чекає на першу дитину. У 28 років модель з Нової Зеландії скоро стане мамою..

Текст: Marie Perier

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.