До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 осінніх образів вагітної Вікі Радар

Цього року багато супермоделей та інфлюенсерок готуються до поповнення у власних родинах. Слідом за данською модницею Перніль Тейсбек і топмоделлю Ельзою Госк стало відомо про вагітність німецької модниці Вікі Радар, за якою стежать в Instagram майже пів мільйона підписників. Стилістка й streetstyle-зірка нині демонструє на своїй сторінці безліч модних осінніх образів для вагітних дівчат, чим надихає своїх підписниць на нові експерименти.

Осінній гардероб модниці Вікі Радар — пряме підтвердження того, що під час вагітності дівчина може мати не менш стильний вигляд, ніж раніше. Німецька streetstyle-зірка показує як за допомогою базових і трендових речей скласти актуальний гардероб, не створюючи водночас дискомфорту в зоні живота. Вікі вважає, що не потрібно купувати спеціального одягу в крамницях для вагітних, а можна цілком обійтися на кілька розмірів більшими речами з люксу й мас-маркету. Наприклад, для модного виходу дівчина робить ставку на чорну мінісукню з білим відкладним коміром Zara, а для повсякденних справ вибирає комфортну трикотажну сукню Loulou Studio в парі з хутряним пальтом Max Mara і черевиками-челсі Bottega Veneta. В осінньому гардеробі Радер багато затишних светрів, які вона поєднує зі шкіряними штанами й вільними пальтами. Також модниця не відмовляє собі в насолоді носити підбори: періодично Вікі змінює зручні кросівки й черевики-челсі на ботильйони з квадратним носком, туфлі-лодочки й елегантні лофери на маленьких підборах. Vogue.ua зібрав 10 осінніх образів вагітної Вікі Радар.

Реклама

<b>10 осенних образов беременной Вики Радар</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.