До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 модних джинсів з високою талією, як в Емілі Ратаковскі

У той час як представники покоління Z красуються в джинсах із заниженою талією, віддаючи данину поваги королевам 2000-х, Емілі Ратаковскі дивиться в іншому напрямку. Модель і трендсетерка робить ставку на прямі джинси з високою талією в класичному відтінку синього. Днями Емілі Ратаковскі показала актуальний образ на щодень: базові джинси, білий укорочений кардиган, кеди Loewe і протисонцеві окуляри Versace. Її фірмовий і стриманий, але водночас грайливий одяг — справа рук її стилістки Емми Моррісон.

Емілі Ратаковскі

Серед брендових джинсів, яким Емілі віддає перевагу, — класичні моделі з високою талією Levi's, Citizens of Humanity і Re / Done. Ці джинси взаємозамінні, оскільки не мають характерних ознак. "Джинси мають облягати фігуру, а не обтягувати, — пояснює Емма Моррісон. — Добре скроєні джинси — найкраща інвестиція в гардероб". Vogue.ua, надихнувшись виходом Емілі Ратаковскі, зібрав 10 зразків модних джинсів з високою талією.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.