До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Навіщо платити більше: Меган Маркл у сукні за 56 $

Герцогиня Сассекська продовжує свою першу велику подорож. Вранці 28 жовтня разом з чоловіком, принцом Гаррі, вона прилетіла до Нової Зеландії. З літака Меган Маркл вийшла у картатому тренчі місцевого бренду Karen Walker і чорній сукні ASOS з лінії для вагітних вартістю всього 56 $.

Герцоги Сассекські у Новій Зеландії

Нагадаємо, що це не перша річ демократичного бренду в гардеробі герцогині. Кілька тижнів тому вона з'являлася на публіці в блузі & Other Stories, яку поєднала з спідницею Hugo Boss. До цього Меган Маркл вже критикували за надто дорогий гардероб. Так, тільки дводенний гардероб герцогині Меган в ірландському турне в липні цього року коштував британській скарбниці 40 000 доларів.

Реклама

Турне герцогів Сассекських по Австралії і Океанії – це 16 днів, за цей час вони повинні відвідати чотири країни і взяти участь в 78 офіційних заходах. А гардероб для цього потрібен відповідний.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.