До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Який вигляд має сукня Зендаї, натхнена стилем Грейс Келлі

Церемонія вручення премії "Еммі" може бути наймасштабнішою вечіркою на телебаченні, але якщо хтось знає, як перенести цю енергію ще далі, то це тільки Зендая. Номінована за найкращу жіночу роль у драматичному серіалі "Ейфорія", 26-річна актриса ще раз підтвердила своє звання найстильнішої зірки Голлівуду у бальній сукні Valentino на червоній доріжці. Драматичне вбрання, що його розробив спеціально для цієї нагоди креативний директор П’єрпаоло Піччолі, вирізнялося обтислим ліфом з тонкою баскою і широкою пишною спідницею. Як розповів стиліст Зендаї Ло Роуч, ця сукня була натхнена стилем Грейс Келлі в період розквіту її кар’єри в 1950-х, а також образом з осінньої колекції Valentono 1987 року, який носила Лінда Євангеліста в рекламній кампанії Стівена Мейзела.

Зендая в сукні Valentino та прикрасах Bulgari

Щоб завершити образ, Зендая зібрала волосся гладкою шовковою стрічкою, щоб ще більше віддати шану кінематографу минулих десятиліть, а її розчесані локони впали їй на плечі, облямовуючи блискучі прикраси Bulgari. Якщо є щось, що Роуч і Зендая знають, то це те, як легко збалансувати ретро просто зараз. Ми старанно занотовуємо.

Реклама
Зендая в сукні Valentino та прикрасах Bulgari
Зендая в сукні Valentino та прикрасах Bulgari

За матеріалами: vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.