До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яблуко від яблуні: Кетрін Зета-Джонс з дочкою на шоу Dolce&Gabbana Alta Moda

Весь світський Нью-Йорк цих вихідних відчув, що таке справжнє дольче віта – допоміг їм у цьому бренд Dolce&Gabbana. Спочатку італійці провели тут ювелірний аукціон, головною гостею якого стала Сара Джессіка Паркер, наступного дня показали чоловічу кутюрную колекцію, а вишенькою цього торта стало шоу Dolce&Gabbana Alta Moda – 100 образів на будь-який смак. Не менш ретельно підготувалися і гості свята, наприклад, актриса Кетрін Зета-Джонс прийшла на шоу разом з дочкою Керіс Дуглас. Обидві вибрали вбрання авторства Доменіко Дольче і Стефано Габбана, і підтвердили на практиці їх головну ідею, що Dolce&Gabbana – це одяг для жінок будь-якого віку.

Кетрін Зета-Джонс і Керіс Дуглас

Так, Кетрін Зета-Джонс обрала сукню-бюстьє з мереживними елементами, підкресливши чуттєвість нарядів Dolce&Gabbana, а її 14-річна дочка сяяла в вузьких чорних брюках і топі з відкритими плечима, прикрашеним квітковим принтом, стрічками і вишивкою.

Реклама
Кетрін Зета-Джонс і Керіс Дуглас

Поява на шоу Dolce & Gabbana – це не перший спільний вихід Зети-Джонс з дочкою. Вони також відвідували показ Майкла Корса минулої осені, і разом виходили на червоні доріжки декількох кінопрем'єр, правда, тоді юна Керіс на вигляд була ще зовсім як дитина.

Кетрін Зета-Джонс і Керіс Дуглас

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.