До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Час сміливих: 3 ідеї для весняного гардероба

Promotion

Весна надихає нас працювати над собою щодня, правильно харчуватися і не забувати про спортзал. Вона ж і дає нам можливість насолоджуватися плодами цієї праці за допомогою одягу, наприклад, одягати кроп-топ замість широкої футболки і велосипедки в парі з високими шпильками. Модель Неллі Мініна демонструє кілька сміливих ідей для цієї весни.

Реклама
М'яке золото

Хутро вже давно припинило бути винятково зимовим матеріалом. Сьогодні воно більше грає роль акценту, тим більше в яскравому виконанні. Наприклад, кобальтова горжетка заграє по-новому на тлі нюдової сукні, а ніжно-рожева шуба може грати як соло, так і стати частиною casual-образу.

Шуба Helen Yarmak, мюлі Manolo Blahnik
Накидка з пір'я і сережки Helen Yarmak, туфлі Manolo Blahnik, сукня Enteley
Зона ризику

Табуйована останнім часом зона декольте знову стає центром уваги. Дизайнери активно експериментують як з різноманітними видами вирізів, так і грають з напівпрозорими фактурами.

Плащ, ланцюги Arut Mscw
Боді, плащ Botrois, штани Celine, кольє Helen Yarmak
Спортивні будні

Спорт-шик продовжує визначати моду порядку денного і вписати його в образ зовсім нескладно. Наприклад, приталений топ стане відмінною базою для розкішного кольє, велосипедки сьогодні доречні абсолютно з усім, а укорочена вітровка і шорти срібного кольору ще й додадуть частки футуризму.

Сережки Сhanel, сукня і велосипедки Hovanskie, туфлі Sophia Webster
Сережки Helen Yarmak, туфлі Manolo Blahnik, костюм Yulia Makogon
Топ і шорти Chanel, кольє Helen Yarmak

Model – Nelli Minina
Photo – Amer Mohamad
Style – Nadina Smirnova
Muah – Irina Popova
Producer – Olga Ivanova

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.