До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Віртуальна інфлюенсерка Нунуюрі вдягається в синьо-жовті кольори на підтримку України

З 24 лютого 2022 року весь світ дізнався про напад росії на Україну й почав застосовувати відповідні санкції проти агресора. За два з половиною місяці українська символіка стала відома в будь-якому куточку світу. Синьо-жовті відтінки в одязі, вишиванки, футболки з патріотичними написами тепер одягає багато знаменитостей, streetstyle-зірок і просто звичайних людей, щоб підтримати українців. Віртуальна інфлюенсерка Нунуюрі також не залишилася осторонь і з перших днів війни висловлює підтримку Україні. Дівчина з незвичайною зовнішністю демонструє у своєму Instagram-акаунті, за яким стежать 400 тисяч підписників, модні образи відомих брендів у відтінках національного прапора України.

Серед вбрання Нунуюрі жовта мініспідниця й блакитна футболка Versace, сукня Courreges із розрізами біля стегна в парі з ботфортами, а також блакитна сукня, що повторює контур тіла, з колекції Balenciaga осінь-зима 2022/2023, яка була присвячена Україні. Нунуюрі прагне миру на українській землі. Інфлюенсерка своїми патріотичними образами привертає увагу іноземних підписників до війни та підтримує наш народ.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.