До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Інтерв'ю з моделлю Вікторією Любухіною

Promotion

Вікторія Любухіна (Victoria Liub), модель з Америки з українським корінням, розповідає про кар'єру на Батьківщині і за океаном.

Реклама
Вікторія Любухіна
Про нові міста і країни

Безумовно, кожна країна має свою культуру, традиції і правила. Мого десятирічного досвіду в модельному бізнесі вистачає, щоб перебудуватися швидко і знайти сили для потрібного настрою в роботі. Адже для рекламної зйомки важливо відчувати загальну ідею і сенс, які потрібно передати. Робота моделі або актора завжди зобов'язує відкласти особисті думки і зловити настрій замовника. До того ж, не тільки наші моделі їздять в інші країни, а й до нас приїжджають для зйомок.

Про проекти

Я багато працювала в Києві в рекламних проектах, відеореклама з моєю участю завжди була на телебаченні. Навіть складно вибрати щось одне! До того ж тут я брала участь в зйомках для замовників з-за кордону. McDonalds, Pantine ProV, "Ассоль" (косметика), шампуні "Чистая Линия", комерційні банки – все це є в моєму портфоліо. І, звичайно, я пишаюся роботою з багатьма українськими брендами, навіть невеликими. Хоча, все-таки один проект я б хотіла виділити. Ще як модель – я брала участь у кастингу для Antonio Berardi. Мене вибрали для показу і, коли я приїхала після всіх примірок на шоу, речі були розвішані для кожної моделі під прізвищами. І я спочатку не могла знайти свого. Потім побачила на окремій стійці тільки ім'я, без прізвища, "Вікторія" з моїми речами для показу. Я звичайно дуже пишалася!

Вікторія Любухіна
Про мрії і реалізацію

Впевнена реалізація кожної дівчини – це сім'я. Настає час, коли ти досягаєш якихось висот, і тобі хочеться сім'ї і дітей. У мене такий період настав, і я зробила паузу. Зараз повернулася до роботи трохи в іншому образі, зрілої людини. І це дуже додає впевненості в собі.

Як досягти успіху в Голлівуді?

Я зможу поділитися секретами успіху тоді, коли дійсно його досягну. Однозначно можу сказати, що не треба зупинятися і втрачати надію. Я намагаюся рухатися вперед і не здаватися, якщо на кастингу мене обійшли стороною. Таке буває. Або навіть якщо роль в епізодах, як у мене, колись було в новорічному музичному фільмі режисера Семена Горова "Попелюшка". Треба викластися по повній і не втрачати надію! Як казав Станіславський: "Немає маленьких ролей, – є невеликі актори".

Інстаграм: @viki_liub

Фотограф: Тіна Соколовська

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.