До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фантастична четвірка: герцоги Кембриджські і Сассекські в Лондоні

Королівська сім'я Великобританії продовжує радувати весь світ спільними виходами. Після хрестин принца Луї герцоги Кембриджські і Сассекські, а також принц Чарльз і герцогиня Корнуольська супроводжували королеву Єлизавету II на святковій службі в Букінгемському палаці з нагоди 100-річчя Королівських повітряних сил.

Герцоги Сассекські і герцоги Кембриджські

Природно, що найбільшу увагу привернули молодші члени сім'ї – принци Вільям і Гаррі з дружинами. Кейт Міддлтон і Меган Маркл для урочистого заходу вибрали два протилежних за настроєм образи – перша залишається вірна бренду Alexander McQueen, а друга вперше в ролі герцогині вийшла в світ у сукні французького бренду Christian Dior.

Реклама
Герцоги Сассекські
Герцоги Кембриджські

Ніжно-блакитне вбрання герцогиня Кетрін доповнила капелюшком Sean Barrett і дорогоцінною брошкою, а для лаконічного образу герцогині Меган дизайнер Стівен Джонс створив складноскроєний капелюшок чорного кольору.

Герцоги Сассекські
Герцогиня Меган
Герцоги Сассекські і герцоги Кембриджські
Герцогиня Кетрін

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.