До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тімоті Шаламе і Лілі Роуз-Депп на прогулянці

Після спільної роботи над фільмом "Король", який представлять на екрани 2019 року, актори Тімоті Шаламе і Лілі Роуз-Депп продовжили свій роман, але вже за межами знімального майданчика. Одна з найстильніших зіркових пар Голлівуду Тімоті і Лілі все частіше з'являються на публіці разом, та демонструють нові модні образи. Цього року вони потрапили в об'єктиви камер коли гуляли по найромантичнішому місту планети Парижу.

Тімоті Шаламе і Лілі Роуз-Депп

Тімоті був одягнений в об'ємну куртку в стилі 80-х років, прикрашену графічним малюнком з яскравих блоків неонового лайма, рожевого і синього кольорів. Доповнив образ актор вузькими чорними джинсами, білими кросівками на товстій підошві і квадратними чорними сонцезахисними окулярами. У той час як Лілі приміряла бордову водолазку, дуту чорну куртку, прямі сині джинси і чорні кросівки. Модель доповнила образ нарочито вузькими окулярами "а-ля Трініті".

Тімоті Шаламе і Лілі Роуз-Депп

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.