До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Світлини Кейт Міддлтон і принца Вільяма з їхніх університетських років

Принц Вільям і Кейт Міддлтон уперше зустрілися поглядами в коридорі гуртожитку Сент-Ендрюського університету пізнім вересневим днем ​​2001 року. Це було недовге спілкування. ("Коли ми познайомилися з тобою, я зашарілася й утекла геть, дуже соромлячись зустрічі з тобою", — зізналася Кейт Вільямові в інтерв’ю через дев’ять років.) Але це було незабутньо: за кілька тижнів молодий принц запросив свою сусідку по гуртожитку приєднатися до нього та його друзів за сніданком. Згідно з Vanity Fair, обидва були прихильні до однієї й тієї ж їжі: мюслів і фруктів.

Кейт Міддлтон і принц Вільям

Вона вивчала історію мистецтв, а він — географію. Він грав у водне поло, а вона була моделлю на студентському показі мод (у незабутній прозорій сукні, яка привернула увагу юного принца). Восени 2002 року вони переїхали до спільного будинку з друзями, який розміщувався за межами кампусу. Їхні кімнати були на різних поверхах. Іноді, намагаючись справити враження на свою симпатичну сусідку по дому, Вільям готував для Кейт: "Мені доводилося заходити й рятувати те, що готується", — згадувала вона. Саме в тому будинку в Сент-Ендрюсі ці двоє стали чимось більшим: "Насправді почуття ніби розцвіли звідти. Ми просто частіше бачилися одне з одним і, знаєте, трохи більше тусувалися", — згадує Вільям.

Реклама

У свій 21-й день народження у червні 2003 року принц Вільям розповів про своє особисте життя: "Якщо мені справді подобається дівчина, а вона відповідає мені взаємністю, що трапляється рідко, я запрошую її на побачення", — сказав він журналістам. "Але водночас я не хочу ставити їх у незручне становище, тому що багато людей не зовсім розуміють, що таке знати мене ближче". Так, у березні 2004 року вони разом каталися на лижах у Швейцарії, а британські ЗМІ почали говорити про їхні стосунки. ("Нарешті… У Вільяма з’явилася дівчина", — говорив один із заголовків. "Принц і Кейт такі близькі в Клостерсі".) Ми зібрали архівні світлини герцога й герцогині Кембриджських з їхніх університетських років — від старанно продуманих портретів Вільяма до знімка Кейт у її урочистій випускній сукні.

За матеріалами: vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.