До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стиль Бріжит Макрон у 30 світлинах

13 квітня день народження святкує перша леді Франції Бріжит Макрон. У травні 2017 року, коли її чоловік Емманюель Макрон виграв президентські перегони, про їхню пару заговорив увесь світ. Одні обговорювали різницю у віці (Бріжит старша за чоловіка майже на 25 років) і її вплив на нового керівника Франції, а інших більше цікавив її сміливий стиль.

Бріжит та Емманюель Макрон

У питаннях останнього аудиторія також розділилася — половина захоплювалася її сміливістю й любов’ю до довжини міні, а половина, навпаки, вважала такий гардероб недоречним для першої леді. Не раз піддавалася критиці і її любов до luxury-брендів, насамперед Louis Vuitton. Але й тут нерідко висловлювали інший погляд — мадам Макрон у такий спосіб популяризує французьку моду.

Реклама
Бріжит Макрон на інавгурації Емманюеля Макрона, травень 2017

Попри всілякі розмови, Бріжит Макрон сьогодні вважається однією з наймодніших перших леді, а її стиль легко зчитується. Складається її гардероб з монохромних суконь, переважно прямого крою, жакетів в армійському стилі, спідничних костюмів яскравих відтінків і вузьких штанів. Для вечірніх виходів вона найчастіше вибирає обтисле вбрання до підлоги, яке ще більше підкреслює її тендітну фігуру. Ми вибрали 30 образів сьогоднішньої іменинниці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.