До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сяяти й зачаровувати: Дженніфер Лопес знову вибирає 2000-ні

Про нульові в модній спільноті сьогодні говорять дедалі частіше, а їх неможливо уявити без Дженніфер Лопес. Сама зірка залюбки експлуатує гламурні коди того часу, а її останній виступ — красномовне підтвердження того, що штани з низькою талією, провокаційні декольте й стрази повернулися до нас надовго.

Минулими вихідними Джей Ло виступила на церемонії Rock & Roll Hall of Fame, поєднавши у власному образі все, за що одні просто обожнюють нульові, а інші хочуть забути їх, як страшний сон. На сцені артистка з’явилася в штанах Dolce & Gabbana з блискучим поясом — імітацією стрингів, бра зі стразів і переливчастому чокері. Завершував ефектний образ яскраво-синій плащ AZ Factory на затяжках. Він уже відсилав до ще одного важливого тренду нульових — спорт-шику.

Реклама
Дженніфер Лопес

За допомогою нового образу 52-річна Дженніфер Лопес також нагадала нам усім, що ідеальний прес — це не тільки досягнення генетики або привілей молодого віку, а й постійна робота над собою. Як досягти не менш разючого результату, дивіться в нашому матеріалі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.