До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найяскравіші модні образи за всю історію MTV Video Music Awards

Згадуємо найобговорюваніші образи, що коли-небудь з’являлися на червоній килимовій доріжці, від Сальми Гаєк в образі метелика до Леді Ґаґи в сукні з м’яса.

Lil’ Kim на VMA в 1999 році

30 серпня MTV Video Music Awards стала першою церемонією нагородження в музичній індустрії, яка пройшла офлайн після світового спалаху Covid-19. Відповідно до нової концепції "фестивалю просто неба", церемонія нагородження проходила на різних відкритих майданчиках в усьому Нью-Йорку, а вела її актриса й співачка Кеке Палмер.

Реклама

BTS, Леді Ґаґа й Аріана Гранде були з-поміж виконавців у залі слави MTV VMA, де також виступила Майлі Сайрус із гітом Blurred Lines і Брітні Спірс із композицією I'm a Slave 4 U.

Однак ми не можемо говорити про VMA й не звертати уваги на модні образи, які демонструють знаменитості на червоній килимовій доріжці. Від часу першої церемонії в 1984 році шоу з участю попзірок представило безліч божевільних убрань. Від м’ясної сукні Леді Ґаґи й повністю джинсового образу Кеті Перрі (данина поваги Брітні й Джастіну Тімберлейку) до ледь розшитої бісером сукні Роуз Макговен. Ось 14 радикальних модних образів, що варті окремої уваги.

Текст: Eni Subair

Фото: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.