До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший вихід вагітної Міранди Керр

Днями стало відомо, що топ-модель Міранда Керр і засновник Snapchat, Еван Шпігель чекають другу спільну дитину, а вже ввечері 31 березня щаслива майбутня мати продемонструвала округлі форми на церемонії краси Gruner & Jahr Spa Awards 2019 у Бадені-Бадені. Тут австралійка отримала премію за роботу свого бренду Kora Organics.

Міранда Керр

Для церемонії Керр вибрала елегантну сукню з рукавами-кейпом бренду Alex Perry ніжного рожевого відтінку, що підкреслювала вже помітний живіт 35-річної моделі. Однак більше обговорень викликав колір сукні. Шанувальники Міранди сприйняли її як натяк, що пара чекає дівчинку.

Реклама
Міранда Керр
Міранда Керр

Нагадаємо, що у Керр вже є двоє дітей. Первістка Флінна вона народила від актора Орландо Блума 2011 року, а 2018 року вона стала мамою вдруге. У них з Еваном Шпігелем народився хлопчик на ім'я Гарт. "Словами неможливо передати, як ми радіємо нашому прекрасному синові. Міранда почувається чудово і Флінн дуже радий бути старшим братом. Спасибі вам за добрі слова і побажання в цей особливий час", – поділився тоді Еван Шпігель.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.