До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вдягнутися як: перша леді США Меланія Трамп

26 квітня виповнюється 48 років найефектнішій першій леді – Меланії Трамп. Дружина сорок п'ятого президента Сполучених Штатів Америки з шістнадцяти років працювала моделлю, а в 1999 році відбулося доленосне знайомство Дональда і Меланії. І, хоча, її часто критикують за плагіат і за те, що її англійська не є ідеальною, по суті, найголовніше в Меланії те, який вигляд вона має. У її зовнішнього вигляду, підтягнутої фігури і вміння триматися з гідністю, варто повчитися.

Меланія в костюмі Dior, блузі Dolce&Gabbana і туфлях Christian Louboutin

Найчастіше Меланія обирає світлі відтінки. Білий, пудровий, ніжно-рожевий в гардеробі першої леді – одні з головних. Найбільш ефектним став її нещодавній образ у Вашингтоні: у строгому костюмі і крислатому капелюсі вона зустрічала президента Франції і його дружину. Компенсовувати спокійну колірну гамму вона звикла гостромодними фасонами, як-от брюки-кюлоти або човниками з анімалістичним принтом.

Реклама
Меланія Трамп у пальті і светрі Ralph Lauren, шкіряній спідниці Herve Pierre і туфлях Manolo Blahnik.

Меланію Трамп справедливо можна назва королевою кольору. Вона відмінно знає, які кольори їй особливо личитимуть, і як їх поєднувати. Темно-зелений, наївний рожевий, фіолетовий, білий, і навіть канарково-жовтий – Меланія не соромиться носити, незважаючи на свій високий статус.

Меланія Трамп у сукні J. Mendel

Вечірні виходи Меланії Трамп – це особлива сфера витрат для її чоловіка і улюблені образи глянцевих журналів. Вечірні, вузькі сукні сидять на першій леді, як ідеальна рукавичка. Крім того, у Меланії ніколи не буває перебору з прикрасами, вона ніколи не схожа на різдвяну ялинку. Її вбрання завжди прості та елегантні.

<b>мелания шмотки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.