До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Шарліз Терон у сукні з корсетом

Перші по-справжньому теплі дні накрили Мангеттен. Спека не могла не вплинути і на зоряний гардероб. Наприклад, Шарліз Терон, яка перебуває зараз в Нью-Йорку, вибрала напівпрозору мереживну сукню, лише злегка ускладнену корсетом. Відкриті босоніжки не приховували ідеального літнього педикюру, а довгі ноги колишньої балерини були покриті мерехтливим маслом. Додайте червону помаду і отримаєте легкий і ошатний образ для пообідніх заходів.

Шарліз Терон у Мангеттені

Тим не менш, в цей день міс Терон не лише показала, як носити мереживо, а й приміряла ще кілька образів: з чорною міні-сукнею, розшитою бісером, та з жакетом і футболкою.

Реклама
Шарліз Терон у Менгеттені

Подібна активність актриси пов'язана з промо-кампанією її нового фільму "Таллі", заради зйомок у якому вона поправилась на 23 кілограми. "Я просто хотіла відчути те, що відчуває ця жінка і мені здалося, якщо я наберу вагу, нас це зблизить", пояснює актриса свої мотиви. У підсумку, шлях до "нової фігури" тривав три місяці. Однак, зараз 42-річна Шарліз Терон знову має чудовий вигляд, і цей контраст ще більше підкреслює її готовність йти на експерименти заради цікавої ролі.

Шарліз Терон у фільмі "Таллі"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.