До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Сара Джессіка Паркер у сукні Valentino Couture

3 лютого на платформі HBO Max вийшла фінальна серія "І просто так.." — культового продовження серіалу "Секс і місто". З цього приводу Сара Джессіка Паркер опублікувала допис у своєму Instagram-акаунті й зворушливо попрощалася з глядачами та творцями серіалу. Певна річ, Паркер зробила це в особливий спосіб і поділилася з підписниками кадром із серіалу, зробленим на Мості Мистецтв у Парижі. У цьому виході вгадувався справжній стиль її екранної героїні Керрі Бредшоу. На Паркер була одягнена фантастична мандаринова бальна сукня з кутюрної колекції Valentino весна-літо 2019. Пишну сукня з бантом на спині, авторства П’єрпаоло Пічоллі, актриса доповнила високими рожевими рукавичками й персиковими туфлями.

"Всім, хто був на мості в ту прекрасну довгу ніч у Парижі. У створенні „І просто так..." брали участь сотні людей. Я підношу келих за кожного, хто присвятив йому свій час, талант і відданість. І за нашу аудиторію, яка вітала нас, проводила з нами час, і заради якої ми працювали. Ви — причина, через яку ми прокидалися щодня і йшли на роботу, прагнучи щосили розвинути історію та продовжити цю пригоду. До нових зустрічей", — написала Сара Джессіка Паркер.

Реклама
Valentino Couture весна-літо 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.