До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Пенелопа Крус у Chanel

Поки в Лос-Анджелесі гриміло перше з моменту початку пандемії офлайнове шоу Gucci, серед гостей якого були Джаред Лето та Гвінет Пелтроу, до Дубая своїх шанувальників запросив французький бренд Chanel. Модний Дім показав тут колекцію сезону Resort 2022, яка вперше була представлена ​​навесні, але без глядачів. Однією з головних гостей дубайського шоу стала актриса Пенелопа Крус, від якої було не відірвати погляду в білосніжному костюмі з мініспідницею авторства Віржині Віар.

Пенелопа Крус у Chanel

Довжина міні — не єдиний кокетливий елемент цього ансамблю. Все найцікавіше ховалося ззаду — строгий на перший погляд жакет виявився з глибоким викотом на половину спини. Не такою простою виявилася й фактура костюма — білі лелітки з ледь помітним сяянням Віржині Віар поєднала тут з різнокольоровим ручним плетінням, що оздобило рукави й поділ спідниці. Завершальними штрихами образу стали кольє з двома перехресними літерами С й рожева мінісумка.

Пенелопа Крус у Chanel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.