До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Меланія Трамп в Індії

Перша леді США Меланія Трамп вирушила до Індії разом з чоловіком Дональдом Трампом, де вони проведуть найближчі дні. Економічна преса називає цю поїздку візитом на три мільярди доларів, бо американському президентові потрібно провести нелегкі торгові перемовини. Однак поки подружжя знайомиться з місцевими пам'ятками, а шанувальники уважно розглядають модні образи 49-річної місіс Трамп.

Так, з трапу літака Меланія Трамп зійшла в комбінезоні вершкового відтінку Atelier Caito For Herve Pierre, прикрашеному поясом відтінку хакі з індійського старовинного шовку. Сам комбінезон також нагадував про традиційний для Індії одяг завдяки коміру-стійці або неру, як його називають у цій країні.

Реклама

Потім перша леді вибрала більш звичний для себе образ – сукню довжини міді з пишною спідницею авторства американського бренду Carolina Herrera. Особливою деталлю цього вбрання став барвистий принт.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.