До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Маріон Котіяр у Chanel

Актриса Маріон Котіяр відвідала прем’єру свого нового фільму "Аннетт" у Лос-Анджелесі, на червоній доріжці якого продемонструвала дуже витриманий і елегантний образ — ансамбль Chanel, що складається з топа-бюстьє в чорно-білу смужку й широких сірих штанів з підкресленою талією.

Маріон Котіяр у Chanel

Прем’єра "Аннетт" відбулася минулого місяця на Каннському кінофестивалі, де мюзикл дістав чимало позитивних відгуків і здобув нагороди в номінаціях "Найкращий режисер" і "Найкращий композитор". "Аннетт" — це історія зіркової пари, коміка (Адам Драйвер) і оперної співачки (Маріон Котіяр), життя яких змінилося з появою дочки, яка має чудовий дар. Музику до фільму написав культовий американський рок-гурт Sparks. 95% всього часу в картині співають, і це роблять Адам Драйвер і Маріон Котіяр, що не мають класичної вокальної освіти. Докладніше про фільм читайте в нашому матеріалі.

Кадр із мюзиклу "Аннетт"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.