До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: королева Летиція вибирає червоний

Королева Летиція відома своїми елегантними й аристократичними образами. Вона часто вибирає сукні з підкресленою лінією талії, жіночні брючні костюми, топи з відкритою лінією плечей і комбінезони, що підкреслюють її фігуру. Крім того, вона майстерно вміє поєднувати в одному образі демократичні бренди й одяг класу люкс. Цього разу королева Летиція залишилася віддана своїм стилістичним кодам і продемонструвала новий незабутній образ. Для офіційного візиту в студентську резиденцію Мадрида вона зробила ставку на монохромне вбрання яскраво-червоних відтінків.

красный брючный костюм тренд 2020 фотоКоролева Летиція

Королева Летиція вдягнула брючний костюм, який складався зі складноскроєного приталеного жакета й елегантних штанів з розрізами Roberto Torreta. Свій образ монарша особа доповнила класичними замшевими лодочками й клатчем з тисненням під пітона Carolina Herrera. Щоб не перевантажувати й так яскравий образ, Летиція залишила на голові легкі розслаблені локони й наділа пару простих сережок.

красный брючный костюм тренд 2020 фотоКоролева Летиція

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.