До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ставка на зелене: герцогиня Кетрін в Ірландії

3 березня Кейт Міддлтон і принц Вільям приїхали з офіційним візитом в Ірландію. Герцог і герцогиня Кембриджські планують присвятити найближчі три дні зміцненню відносин між Великою Британією та Ірландією. Королівське турне Кейт і Вільяма почалося з Дубліна, де вони відвідали Сад пам’яті, Урядові будівлі та Дім Гіннеса.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон

Щоб висловити свою повагу до ірландської культури й традицій, герцогиня Кембриджська вибрала образ у зеленому відтінку. Вона одягла яскраво-зелену сукню Alessandra Rich, прикрашену абстрактними зображеннями троянд у парі з пальтом приглушеного зеленого відтінку Catherine Walker. Доповнила образ Кетрін за допомогою замшевих лодочок й оксамитового обруча. Фінальним штрихом стали сережки з діамантами Asprey London.

Реклама
Кейт Міддлтон у сукні Alessandra Rich
Кейт Міддлтон в Alessandra Rich і пальті Catherine Walker

Увечері Кейт Міддлтон і принц Вільям узяли участь в урочистій зустрічі, яку організував посол Великої Британії в Ірландії. Для заходу в Домі Гіннеса Кетрін знову зробила ставку на зелений відтінок. Цього разу герцогиня Кембриджська з’явилася в смарагдовій шовковій сукні з романтичними шлярками й благородним сяйвом The Vampire's Wife. Образ завершили гострі лодочки й золотистий клатч.

Кейт Міддлтон і принц Вільям

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.