До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Кендалл Дженнер у Bottega Veneta

Коли ми думаємо про літні сукні, першими на думку спадають легкі максіобрази й шовкові вбрання в білизняному стилі, проте легкі тканини — це не єдиний варіант. Коли стає трохи прохолодніше, у пригоді стають чарівні трикотажні сукні. Кендалл Дженнер сьогодні, наприклад, розмістила фото в Instagram у фінальному образі весняно-літньої колекції 2021 року Деніела Лі для Bottega Veneta. Вив’язана гачком сукня лаймового відтінку мала чудовий вигляд, коли її носила зірка подіумів модель Адво Абоа, але Дженнер — і її мрійливе тло — піднесли цей виріб на новий рівень.

Кендалл Дженнер доповнила сукню парою золотих сережок Agmes із підвісками й браслетом Monica Vinader, формуючи образ безтурботної музи літа. Фактурний матеріал і яскравий колір трикотажної сукні Деніела Лі, а також пишні деталі з помпонами, які дизайнер використав для оздоблення горловини й кишень, додали грайливого фінального штриха. Тактильна насолода була в основі бачення дизайнера цього сезону, і знаменитості охоче підхоплювали ці ідеї для врізноманітнення своїх гардеробів. Деякі вибирали повноцінні образи Bottega Veneta, тоді як інші додали до свого вбрання плюшеву версію сумки Cassette або сандалій Dream.

Реклама
Bottega Veneta весна-літо 2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.