До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Гейлі Бібер вибирає шкіряну сукню

Гейлі Бібер — відома модниця, основу гардероба якої складають комфортні речі для повсякденних виходів. Серед її улюблених streetstyle-речей: жакети маскулінного крою, джинси на кілька розмірів більші, трикотажні костюми, кроп-топи й грубі черевики. Проте для вечірніх виходів Гейлі робить ставку на провокаційні сукні. Цими вихідними модниця продемонструвала якраз один з таких образів. Нещодавно Гейлі бачили в Нью-Йорку разом з її чоловіком Джастіном Бібером, який став гостем вечірнього прямого ефіру популярного шоу SNL. Для світського виходу Гейлі вибрала найсексуальнішу шкіряну сукню цієї осені.

Хейли Бибер Гейлі Бібер

Бібер одягнула відверту сукню нижче коліна від польського бренду Magda Butrym. Чорна шкіряна сукня з квадратним викотом на вишуканих бретельках і відкритою спиною підкреслила спокусливу фігуру Гейлі та стала об’єктом обговорення серед шанувальників моделі. Бібер доповнила вбрання багатоярусним золотим намистом, босоніжками з тонкими ремінцями Femme і сумкою з анімалістичним принтом The Pouch Bottega Veneta. Образ Гейлі показує, що цієї осені варто придивитися не тільки до шкіряних жакетів і черевиків, а й вибрати для себе кілька вечірніх суконь. Vogue.ua пропонує поглянути на 10 шкіряних суконь, натхнених стилем Гейлі Бібер.

Реклама

<b>кожаное платье предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.