До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Гейлі Бібер у Saint Laurent

Цими вихідними Гейлі Бібер стала однією з найобговорюваніших зірок. Дівчина відзначила свій день народження — їй виповнилося 24 роки, а також встигла кілька разів з’явитися в об’єктивах папараці. Бібер помітили в Лос-Анджелесі в модному образі, який відсилає до знаменитого мюзиклу "Бріолін", у якому головні ролі виконали Джон Траволта й Олівія Ньютон-Джон. Щоб освіжити спогади, нагадаємо: у фінальній сцені Сенді з’являється в шкіряній куртці, обтислих штанах і туфлях на підборах, щоб заспівати фінальну пісню "Ти той, хто мені потрібен".

Гейлі Бібер у Saint Laurent

Інтерпретація Гейлі була не менш гарна. Бібер з’явилася в total-образі з колекції Saint Laurent осінь-зима 2020/2021. Дівчина вдягла латексні легінси, напівпрозору блузку з грайливим гороховим принтом, чорні туфлі з пряжкою, байкерську шкіряну куртку й сумку через плече. Романтична блуза зі шлярками й туфлі-лодочки, безумовно, надали образу сучасного вигляду, але блискучі штани й класична байкерська куртка залишилися вірними оригінальній версії 1950-х.

Кадр із фільму "Бріолін"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.