До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Гейлі Бібер у тренчі Versace

Ось і настала пора тренчів — модного й практичного верхнього одягу для міжсезоння. Цього сезону осінь-зима 2020/2021 у тренді не тільки класичні бежеві варіанти в стилі Burberry, а й картаті моделі, яскраві інтерпретації та шкіряні плащі. Останні особливо полюбилися модниці й трендсетерці Гейлі Бібер. Днями супермодель з’явилася в шкіряному чорному тренчі з металевими кільцями для пояса Versace. Дівчина доповнила свій образ чорними джинсами Agolde, босоніжками на тонких шпильках і багатоярусними прикрасами на шию Fallon. Задля обачності Бібер наділа маску AKINGS і сонцезахисні окуляри в стилі 1990-х Versace.

Гейлі Бібер у тренчі Versace

Останні кілька років над образами Гейлі працює відома стилістка Мейв Рейлі, завдяки якій гардероб Бібер "розцвів на очах і заграв новими барвами". Пропонуємо придивитися до чорних тренчів цієї осені, щоб повторити вихід модниці Гейлі Бібер.

Реклама

<b>черные тренчи предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.