До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Дженніфер Лоуренс у сукні Oscar de la Renta

Гардероб Дженніфер Лоуренс засвідчує, що й під час вагітності можна мати стильний вигляд. Американська актриса вже кілька разів потрапляла в об’єктиви папараці в модних образах для вагітних. Удень Дженніфер одягає розслаблений образ The Row, поєднуючи трикотажну сукню з кашеміровим пальтом, а для вечірнього виходу вибирає ефектні сукні. Кілька днів тому на прем’єрі фільму Адама Маккея "Не дивись угору", актриса з’явилася в мерехтливій сукні Christian Dior. На цьому модні виходи Лоуренс не закінчуються. 7 грудня актриса приміряла елегантну сукню в горошковий принт Oscar de la Renta, яка окреслювала її кругленький живіт.

платья в горошек фотоДженніфер Лоуренс в Oscar de la Renta

З нагоди участі в шоу Стівена Колберта вона вдягнула сукню з ретро-візерунком. Чорну шовкову сукню з довгими рукавами й квадратним викотом авторства дизайнерського дуету Лаури Кім і Фернандо Гарсії актриса доповнила чорними замшевими лодочками й елегантними перлами: великими сережками й делікатним намистом. Образ на захід для актриси дібрала знаменита стилістка Кейт Янг, яка також відповідає за публічні виходи таких зірок Голлівуду, як Дакота Джонсон, Сієнна Міллер і Марго Роббі.

Дженніфер Лоуренс в Oscar de la Renta

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.