До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Дженніфер Лопес в аксесуарах Bvlgari

Нині Дженніфер Лопес активно працює над просуванням свого нового фільму "Вийду за тебе". У межах престуру зірка демонструє щодня нові ефектні образи, центральним елементом яких є аксесуари Bvlgari. За останні кілька днів Джей Ло з’явилася в трьох цікавих убраннях, що їх стилізували Роб Зангарді й Марієль Гаєнн. Для шоу The Tonight Show Starring Тома Феллона актриса й співачка вибрала речі, прикрашені зміїним принтом: сукні з високим коміром, тренч з ефектом "омбре" і чоботи-панчохи з колекції Roberto Cavalli Pre-Fall 2022. Свій вихід зірка доповнила сумкою кросбоді Bvlgari Serpenti Forever зі шкіри напа чорного кольору із застібкою Heritage як голова змії.

Дженніфер Лопес із сумкою Bvlgari Serpenti Forever
Дженніфер Лопес із сумкою Bvlgari Serpenti Forever

Для наступного свого виходу Дженніфер Лопес одягнула чорне елегантне пальто А-силуету з подвійним ременем Christian Dior поверх базової сірої водолазки. На ноги Лопес наділа туфлі Hardot з відкритими пальцями й ремінцями на щиколотках. Завершила класичний образ сумка Bvlgari Serpenti Forever зі шкіри напа чорного кольору з класичною застібкою як голова змії й окуляри Bvlgari Serpenti чорного кольору.

Реклама
Дженніфер Лопес із сумкою Bvlgari Serpenti Forever та в окулярах Bvlgari Serpenti
Дженніфер Лопес із сумкою Bvlgari Serpenti Forever та в окулярах Bvlgari Serpenti

Цього сезону за версією Дженніфер у тренді будуть смарагдові відтінки, які вона, як ніхто інший, вміє носити. Згадайте сукню з тропічним принтом на церемонії Grammy Awards, яку вона вдягнула у 2000-му, або вбрання з показу Versace весна-літо 2020, натхнене тим самим образом. Цього разу зірка з’явилася в зеленому пальті з об’ємними рукавами й шовковій квітчастій сукні до підлоги з коміром-стійкою — все авторства бренду Del Core. За традицією, Лопес завершила свій вихід аксесуаром Bvlgari — протисонцевими квадратними окулярами Serpenti.

Дженніфер Лопес в окулярах Bvlgari Serpenti

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.