До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Анджеліна Джолі з новою сумкою Valentino

У травні цього року модний Дім Valentino представив рекламну кампанію сезону осінь-зима 2021/2022. Обличчям нового кампейну стала Зендая, яка в грудні 2020 року уклала контракт з брендом. Співачка й актриса продемонструвала на чорно-білих знімках нові аксесуари бренду, серед яких була сумка Valentino Garavani Rockstud Alcove. Нині ж з новою сумкою з’явилася Анджеліна Джолі. Актриса, яка нещодавно відзначила своє 46-річчя, вдягла елегантну жовту сукню з шифону, бежеві лодочки й взяла в руки чорний аксесуар Valentino.

Анджеліна Джолі

Естетичні коди VLOGO Signature і Rockstud зливаються воєдино в новому аксесуарі бренду. Сумка із зернистої телячої шкіри прикрашена культовим декором VLogo Signature, який повністю покритий заклепками і подвійним замком-обертачем. Різні відділення аксесуара дають змогу зберігати найпотаємніші речі в кількох прихованих кишенях. Сумка прикрашена підкладкою з червоної шкіри під назвою "наппа".

Сумка Valentino Garavani Rockstud Alcove

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.