До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші виходи Блейк Лайвлі після вагітності

Схоже, що акторка Блейк Лайвлі повертається до світського життя після народження третьої дитини. За останні 2 дні дівчина з'явилася в сотнях об'єктивів фотографів. Все тому, що Лайвлі бере участь у прес-турі нової картини "Ритм-секція" (Rhythm Section), в якій акторка виконала головну роль. Так, графік Блейк зараз розписаний по хвилинах: дівчина встигає балансувати між сімейним життям і активною піар-кампанією нової стрічки, та щоразу демонструє нові образи.

Блейк Лайвлі в Azzedine Alaia

Для кожного з заходів Блейк Лайвлі вибирала відповідний образ. Останній складався з чорно-білого ансамблю Azzedine Alaïa. Блейк одягнула чорну оксамитову спідницю, білу сорочку, ботильйони, прикрашені фірмовими візерунками бренду, і крислатий капелюх. На день раніше для публічного інтерв'ю на шоу Good Morning America акторка вибрала гірчичний образ: стьобані шорти, джемпер з лелітками і небанальний тренч Fendi, який Блейк доповнила грубими бордовими черевиками на тракторній підошві.

Реклама
Блейк Лайвлі в Fendi
Блейк Лайвлі в Max Mara

Через кілька годин шанувальники акторки вже бачили її в зовсім іншому образі – квітковій сукні Ulyana Sergeenko в парі з oversize екошубою Max Mara. Тим часом на червону доріжку прем'єри фільму "Ритм-секція" в Нью-Йорку дівчина вибрала елегантну чорну оксамитову сукню з відвертим декольте Dolce & Gabbana, високі чоботи на шнурівці Christian Louboutin, шкіряні рукавички і масивну прикрасу на шию Lorraine Schwartz. Такий образ дуже личив Лайвлі і приховав недоліки фігури після народження дитини.

Блейк Лайвлі в Dolce & Gabbana

Після світського виходу Блейк Лайвлі воліла змінити вечірню сукню на розслаблене вбрання – квіткове струмливе плаття Ulyana Sergeenko. Рукавички і чоботи залишилися тими ж. А ще кілька днів тому Блейк впізнали в бежевій сукні-тренчі, одягненій на голе тіло. Повсякденний образ акторки завершили бордові аксесуари: грубі черевики і високі рукавички.

Блейк Лайвлі в Ulyana Sergeenko
Блейк Лайвлі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.