До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові модні образи гостей на Венеційському кінофестивалі

Венеційська лагуна має сузір’я, досить яскраве, щоб змагатися з нічним небом. Це саме те, що відбувається щороку в серпні та вересні, коли зірки з’їжджаються на острів Лідо на Венеційський кінофестиваль та стають окрасою його червоної доріжки. А 2022 року, фестиваль 79-й раз приймає найвідоміших осіб кінематографа, які повернулися до цього історичного куточка Італії, щоб представити найочікуваніші фільми року — і всі, звісно ж, у найкращому середземноморському вбранні.

Джоді Тернер-Сміт у Harbison

У день відкриття фестивалю цей дрес-код інтерпретували безліччю способів, хоча переважав як завжди розкішний стиль. Накидки були особливо улюбленою деталлю гардероба. Джуліанна Мур, яка на перший коктейль фестивалю вбралася в пухирчасту сукню Alaia в горошок, згодом перевдяглася в щось гладке, проте знов у цятку: напівпрозору сукню Valentino з накидкою, прикрашену лелітками, що розсипалися по тканині, як феєрверк. Для Алессандри Амбросіо, однієї з багатьох супермоделей, які вирушили до Венеції цього тижня, кейп також був ключовим елементом вбрання, хоч і виготовлений у насиченому кольорі фуксії. Її сукня Ermanno Scervino із саморобними трояндами, що прикрашали потилицю й ліф, уособлювала класичний бренд італійської жіночності.

Реклама
Пенелопа Крус у Chanel

Було ще багато відомих гостей у сукнях-кейпах — Мелані Лоран у Gucci, Ізабель Фонтана в Layla Atelier, але також були авангардисти й шанувальники червоного. Серед них — Тесса Томпсон та зірка вересневої обкладинки Vogue Australia Емма Чемберлен, які вибрали вінтаж: перша зробила ставку на скульптурне творіння Armani Privé весна-літо 2009; а остання вдягла червону сукню Valentino в стилі 1980-х сезону осінь-зима 2007–2008 років. Нижче ми зібрали нові модні образи гостей на Венеційському кінофестивалі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.