До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Моніка Беллуччі вибирає total-black

8 жовтня у палаці Барберіні в Римі відбувся перший італійський захід, організований Американською академією кінематографічних мистецтв і наук, почесною гостею якого стала Моніка Беллуччі. Акторка знову нагадала, що в 55 років можна мати не гірший вигляд, ніж у 30. Для світського виходу Моніка вибрала total-black образ: лаконічний брючний ансамбль з подовженого блейзера і широких штанів, який вона приміряла в парі з напів прозорим корсетом. Доповнили образ довгі сережки і клатч строгої геометричної форми.

Моніка Беллуччі

Моніка Беллуччі не вперше зробила ставку на свій улюблений чорний колір. Раніше акторка з'являлася у Венеції в сукні чорного відтінку довжини максі Christian Dior, а для кінофестивалю в Марокко вибрала силуетну сукню складної фактури, яку доповнила жакетом-болеро до кольору. Vogue.ua пропонує поглянути на 50 відтінків чорного в гардеробі Моніки Беллуччі.

Реклама

<b>Моника_ЧерныеПлатья</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.