До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мей Маск вибирає український бренд Darja Donezz

Мати Ілона Маска, інфлюенсерка та бізнес-вумен Мей Маск на вечірці The Most Powerful People in Media авторитетного видання The Hollywood Reporter у Нью-Йорку з’явилася в сукні від української дизайнерки Дар’ї Донець.

Мей Маск

Мей розповідала про свою любов до українських модельєрів у компанії голлівудських знаменитостей, серед яких були авторка книги Sex and the City Кендес Бушнел, телезірка та найкраща подруга Опри Вінфрі Гейл Кінг та багато інших. Особливі стосунки з брендом Darja Donezz у Маск склалися ще з минулого року: вона неодноразово вибирала вбрання дизайнерки для своїх виступів у Європі та США.

Реклама

Цього разу перед камерами зірка з’явилася в романтичній сукні ніжного відтінку з рукавами-воланами. "Дизайнерка Дар’я Донець утікала від війни з двома спортивними костюмами, але все-таки забрала із собою власну колекцію. Тож доставити нам це вбрання було справжнім квестом, адже в Києві люди боялися виходити на вулицю", – розповідала мама Ілона Маска журналістам.

Мей Маск

"У найважчі моменти життя я хапалася за мрію. Моя сила там, у що вкладено серце. Зараз я в безпеці з дітьми в Лісабоні, але неймовірно сумую за офлайн-роботою, своєю студією та можливістю знову створювати нові речі. Бачити Мей Маск знову в нашій сукні та відчувати її підтримку – це стимул творити", – ділиться емоціями дизайнерка Дар’я Донець.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.