До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Майстер перевтілень: три нові образи Вікторії Бекхем за один день

Вікторія Бекхем вже кілька днів є однією з найобговорюваніших персон у західній пресі — 12 жовтня вона з’явилася в шоу Good Morning, America, щоб представити новинки свого косметичного бренду, а натомість спричинила в мережі дискусію з приводу змін у її обличчі. Глядачі активно обговорюють змінену форму губ дизайнерки й надмірне захоплення філерами.

Вікторія Бекхем на шоу Good Morning, America

Однак британка не звертає уваги на всі ці розмови й далі тішить шанувальників новими модними образами. Тільки за вчорашній день вона змінила три вбрання й продемонструвала всю красу класичних поєднань.

Реклама
Вікторія Бекхем

Почався її день з обтислої сукні-футляра морквяного відтінку, що відкриває одне плече. Місис Бекхем не стала щось вигадувати й підібрала до нього акуратні туфлі-лодочки в тон, а завершальним штрихом образу стала м’яка сумка з масивним металевим ланцюжком. Її очі, як завжди, були приховані під окулярами-маскою.

Вікторія Бекхем

У другій половині дня Вікторія Бекхем представила дещо стримані, але від цього не менш елегантні образи. З готелю The Mark Hotel вона вийшла в чорному образі, що складається зі штанів з високою посадкою й шовкової сорочки, а на вечірньому шоу Джиммі Феллон з’явилася вже в білосніжному брючному комплекті, лише підкресливши талію чорним вузьким ременем.

Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.