До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які українські бренди вибирає Мей Маск

Днями Київ відвідала Мей Маск — модель і мама одного з найвідоміших людей планети Ілона Маска. В Україну вона приїхала в межах промокампанії своєї нової книги "Жінка, у якої є план", також устигла дати кілька інтерв’ю і приміряти вбрання улюблених українських брендів, з якими вона добре знайома.

Мей Маск у костюмі Vorozhbyt&Zemskova
Фото: @vorozhbytzemskova_designers

На офіційній презентації 73-річна Мей Маск з’явилася в білосніжному костюмі українського бренду Vorozhbyt & Zemskova, а перед виходом на сцену навіть зняла жартівливе відео в ліфті в стилістиці фільмів про шпигунів.

Реклама

Ще Мей Маск встигла приміряти вовняний костюм небесно-блакитного відтінку з останньої осінньо-зимової колекції The Coat by Katya Silchenko, а для одного з вечірніх виходів вибрала вже темно-синю сукню Nadya Dzyak зі скульптурними рукавами й високим горлом.

До цього в її гардеробі не один раз можна було помітити плісування української марки J'Amemme, а також грайливий костюм бренду Darja Donezz і сорочку-трансформер [shirt stories].

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.