До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи актриси Джоді Комер на червоних доріжках

Британська актриса Джоді Комер, відома за роллю кілера-соціопатки Вілланель у драматичному серіалі "Вбиваючи Єву", сьогодні святкує день народження — їй виповнюється 27 років. Саме за цю роль Джоді отримала заповітну статуетку церемонії вручення премій BAFTA в номінації "Найкраща жіноча роль". Усі пам’ятають Комер у невагомій рожевій сукні-хмарі з фатину Molly Goddard, яку актриса носила в легендарній сцені "Вбиваючи Єву", проте в житті дівчина вибирає не менш ефектні образи.

Джоді Комер у Mary Katrantzou

Джоді Комер для світських виходів віддає перевагу яскравим відтінкам зеленого й рожевого, а також полюляє об’ємні силуети, як і її героїня Оксана в серіалі "Вбиваючи Єву". Так, на червону доріжку премії "Золотий глобус-2020" Джоді одягла вільну смарагдову сукню Mary Katrantzou, яку обіграла жовтим пухнастим клатчем Jimmy Choo й босоніжками кольору фуксії Nicholas Kirkwood. Другим знаковим підписом Комер стали білосніжні вбрання. На премії "Еммі-2020" актриса з’явилася в обтислій білій сукні з геометричними вирізами Tom Ford, а на Critics 'Choice Awards — у ніжному образі Zuhair Murad. З нагоди дня народження актриси, Vogue.ua зібрав 13 найефектніших образів Джоді Комер на червоних килимових доріжках.

Реклама

<b>Лучшие светские выходы Джоди Комер</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.